(22kB)
(31kB) Dintotdeauna am avut în familia noastră câini, aceștia sunt considerați membri ai familiei și pentru aproximativ 25 de ani, printre exemplarele deținute am avut Ciobanesc German și Rottweiler. Primul meu Chow a apărut în 2005: Kiserparti Artur, un mascul roșcat, impozant care, cu aspectul și temperamentul său unic m-a determinat să cresc această rasă de câini.

În anii următori, după îndelungate cercetări făcute asupra rasei și a liniilor de sânge, am importat din Ungaria al doilea exemplar. Acesta s-a dovedit a fi unul dintre cele mai de succes exemplare ale rasei din România: Ch Rossy Joker. La scurt timp după apariția lui Engel (Rossy Joker), s-a alăturat familiei noastre Rossy Schatzie și în același an am înregistrat afixul canisei: "Majestic Sandial".

Intenția noastră este de a crește exemplare tipice și sănătoase, în conformitate cu standardul rasei.

Sunt membru al Asociației Chinologice a jud. Mureș începând cu anul 2005, membru în Consiliul Director al aceleiași Asociații din anul 2017 și de mai mulți ani fac parte din comitetul organizator al faimoasei expoziții Dracula Dog Show. Pe lângă activitatea de crescător, sunt arbitru chinolog pentru grupele de rasă FCI III- Terrieri și V- Câini de tip Spitz și de tip primitiv. Până în prezent, am avut ocazia de a arbitra în țări precum Danemarca, Germania și România.



Contact:
Alexandra Palaghie-Jors

+4 0756 310 439
jors_alexandra@yahoo.com